Om Brede

Personlige historier

Brede ble født 2,5 uke før termin og var en flott gutt på 4,3 kilo. Da han var 3 uker gammel ble han syk, så fikk han nesesonde, deretter knapp. Knappen kunne han endelig fjerne da han var åtte og et halvt år gammel

 

Brede ble født en varm høstdag. Han kom cirka to og en halv uke før tiden, vi visste at han kom til å bli en stor baby – og det ble han. En stor og flott gutt på 4,3 kilo. I og med at vi hadde en storebror fra før som slet med astma og allergier for mat var jeg bekymret i svangerskapet for at han skulle få samme utfordringer.

Allerede tre uker gammel ble Brede veldig syk. Han fikk nyrebekkenbetennelse og havnet inn på sykehuset. Det ble lange dager med et barn som var veldig dårlig. Det viste seg at han hadde refluks i urinveiene og måtte stå på forebyggende medisin. Vi fikk ham hjem etter to uker. Gleden var kortvarig; Brede pådro seg RS-virus og nye uker på sykehuset ventet. Etter 14 dager på isolat med en veldig tett baby ventet storesøsken på at vi endelig skulle kose oss med den lille. 

 

Vi fikk etter hvert nesesonde. Dette var ingen god opplevelse for verken liten eller stor.

 

Vil du lese resten av denne historien?

Registrer deg som medlem

Allerede medlem - logg inn her